طلا

قدر و ارزش و اعتبار طلا را حتی منی که از کللهم اجمعین جواهرات ِ عالم فقط یک ربع سکه بهار آزادی دارم هم کاملن درک می کنم. اینکه چرا از بین تمام فلزات و حتی غیرفلزات، طلا تا بدین حد در کانون توجهات بوده و ذی قیمت است، سوالی است که بنده تاکنون جواب محکم و قائمی برای آن نیافته ام. ای بسا عناصر و فلزاتی زیباتر و کمیاب تر وجود دارند اما هیچ وقت به اندازه ی طلا، بر روی تمام شئون مادی و گاهن معنوی زندگانیه انسان ها تاثیر گذار نبوده و نیستند و طلا و حواشی و جنجال هایش، همه این عناصر مفلوک را خانه نشین کرده و به حاشیه رانده است. شاید روزی روزگاری در زمان های قدیم عده ای آدم که به طلا دسترسی داشتند، با تبلیغات و فرهنگ سازی در جوامع خویش و با هدف به جیب زدن سرمایه های مردم، این باور را به عموم القاء کردند که طلا بسیار ارزشمند است و این امر بصورت یک قرارداد نانوشته، نسل به نسل و سینه به سینه منتقل شده و طلا را به جایگاه کنونی اش رسانده است. 

در هر صورت، تاریخچه ی طلا و ذی قیمت بودن آن به هرجایی هم که منسوب باشد، از اعتبار آن کم نمی کند. طلا در روزگار ما شبیه یک حاجی بازاریه عمده فروش در بازار کویتی ها هست که همه بازار به او اعتماد دارند. شما می توانید به طلاهایتان تکیه کنید. می توانید آن را گرو بگذارید و در ازایش پول قرض بگیرید. می توانید وقتی پدرتان ورشکسته شد و کلی بدهی بالا آورد، روی فورشش حساب باز کنید. می توانید طلا را به شکل زیورآلات به نامزدتان هدیه کنید و برق شادی را در افق نگاهش رویت نمایید. شاید اتومبیل ِ گران قیمتتان روز به روز توی ِ سرش بخورد و از قیمت بیافتد، شاید لباس هایتان بعد از چند بار شستن، آب برود، شاید خانه تان بعد از چند سال سکونت زوارش در برود و کلنگی شود، شاید پدر و مادرتان اگر در خطشان نباشید عاق ِتان کنند، شاید نامزدتان دل در گرو عشق دیگری بنهد، شاید رفقایتان از یک جایی به بعد شما را فراموش کنند و بروند دنبال زندگیه خودشان، اما طلا نه کهنه می شود و نه کم بها و نه مشمول ِگذر زمان. همیشه ی همیشه پشتیبان شما خواهد ماند.... 

نظرات 6 + ارسال نظر
رویا یکشنبه 7 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 11:07 ب.ظ

آقا حسین آقا زرگر باشی...؟

یه بیست مثقال طلا می خواستیم بی زحمت...(آیکونه ما فوق تصور)

رویا یکشنبه 7 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 11:19 ب.ظ

* قدر زر زرگر شناسد...قدر گوهر،گوهری...
(من باب مقدمه)

به نظر من داستان های جویندگان طلا و سختی دسترسی به طلا و اکتشاف معدن طلا و کمیاب بوودنش و بخصوص مقاوم بودن در برابر خیلی از واکنش های شیمیایی و فیزیکی...باعث شده از گذشته در تجارت و داد ستد نقش مهمی بازی کنه،و همین طور هم با گسترش جوامع بشری،و نیاز به پول و سرمایه و آتیه ،اهمیت طلا هم اضافه شده و جهانی رو در بر گرفته...
به این مسائل و فاکتور ها،ویژگی زرق و برقش و زینت زنانه بوودن رو هم اضافه کنید،اون وقته که یه معادله ساخته میشه به این شکل و فرم...(با تقریب) نیمی از جمعیت جهان زن و طالب و شیفته ی طلا،نیمی دیگر از جمعیت جهان مرد و طلبه ی زنان...حالا این وسط طلایی که ناب است و پاک است بدون منت کشی از خاک،حکایت من بدو و آهو بدو را هر روز برای این جمعیت بازگو می کند.

نون الف دوشنبه 8 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 12:22 ق.ظ http://lore.blogsky.com



یاد کلاس پول و ارز افتادم :دی

مهران دوشنبه 8 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 12:59 ق.ظ http://diaco.blogsky.com

اینجوری هم نیست روزنامه رو برگردون پشتش یک قسمت از خوبی هم نوشته .به ما سری بزن

belladona دوشنبه 8 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 05:50 ب.ظ

می دونی اینقدر که تو در باب محاسن طلا حرف زدی آدم هوس می کنه شش من طلا از خودش آویزون کنه باور کن! من خیلی دلم طلا خواست الان یه طلای واقعی!!!(آیکون شیخ ریاضت کش کمال گرا!)

یک پیر چهارشنبه 10 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 08:17 ب.ظ

فکر کنم همین روزی که این پست رو گذاشتی همکارم برام تعریف کرد که یه دانشمند ایرانی تونسته از میکروب طلا بسازه...یاد کیمیاگر به خیر.خیلی دلم میخواد ببینم باز هم بعد از وفورش این ارزش باز هم وجود داره یا نه ؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد