اکملتن لادامه جات (روزنوشت)

آقا ما خودمون هم می دونستیم آداب و ادبیات دیپلماتیک در حوزه ی روابط بین الملل کاری بس مهم و تخصصی هست اما حقن و انصافن گمان نمی بردیم اینجوری باشه که از یه رفتار، یه لبخند، یه پا روی پا گذاشتن و حتی یه دست دادن، ممکنه چه معانیه مختلفی برداشت بشه.

شبکه ی دویچوله آلمان طی یک برنامه ای، به تحلیل رفتار روحانی و ظریف بر اساس زبان بدن (body language) پرداخته و عملکرد و کنش ها و واکنش های این دو مقام ایرانی رو برای برملا شدن ضمایر ناخوداگاه این حضرات به نقد و بررسی گذاشته است. از بین همه ی تحلیل هایی که از این دو نفر و زبان بدن آنها داشته، برداشت این نشریه از دیدار ظریف با ویلیام هیگ (وزیر خارجه ی بریتانیا) بسیار جالب بوود. اونجایی که میگه:


"ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا، این عکس را تسخیر کرده است. چرا؟ در حالی که هیگ به دوربین نگاه می‌کند، وزیر امور خارجه ایران گویا هنوز باورش نمی‌شود که با هیگ ملاقات کرده است و هنوز هم خوشحالی‌اش ادامه دارد. در حالی که دست هیگ در محدوده بدن‌اش قرار دارد، این دست ظریف است که به سوی او دراز شده است."


حالا با فرض صدق فرضیه ی فوق الذکر، در تصویر پایین این فرانسوا اولاند (رئیس جمهور فرانسه) است که دستش از بدنش فاصله دارد و به سوی روحانی دراز شده است.



به نظرم اگر این رفتارها از سوی سیاستمداران، از قبل پیش بینی و طراحی شده باشد، واقعن کارشان ایول دارد. و خب شاید هم همه ی اینها خزئبلات تراوش شده از اذهان ِ در حاشیه مانده ی ژورنالیست جماعت می باشد و در بروز بادی لنگوئیج، هیچ عمد و قصدی در کار نباشد.

والا...

نظرات 9 + ارسال نظر
ساناز شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 06:08 ب.ظ

این بادی لنگوئیج هم چیز غریبی است...
اما خب اینم نباید درنظر گرفت دنیا پره از آدمای بیکاری که عاشق پیدا کردن معنا از کوچکترین حرکات بندگان خدا هستن.چه طرف خواننده باشه چه بازیگر چه رئیس جمهور.توی عکس اول اگه به ظریف یه 1 2 3 میگفتن خب قطعا رو به دوربین نگاه میکرد!نمیکرد؟

ساناز شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 06:10 ب.ظ

اشتباه تایپی
این باید* در نظر گرفت..

ممدوسین شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 08:54 ب.ظ http://qalamrizha.blogspot.com

حرف این آقای جورنالیس کاملا درسه و سیاستمدارها در این خصوص آموزش داده میشن. البته در مورد سیاستمدارهای ایران شک دارم خود آگاه باشه رفتار «جسچر» شون. همین که ظریف و روحانی برای دو کشور تقریباً هم سطح از نظر وزن دیپلماتیک دو رفتار جداگانه و متتناقض دارند دلیل همن آموزش ندیدگیه.

[ بدون نام ] شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 09:10 ب.ظ

ملت چه بیکارن

حال ندارم بالا اسم بنویسم
ندام :دی

یاسی شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 10:25 ب.ظ http://cashcool.blogsky.com/

مهم نیت درون سیاستمداراست وگر نه این رفتارا خیلی نشان دهنده ی قدرت نیست.

محمد یکشنبه 7 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 01:24 ق.ظ http://migim.blogsky.com

اینا رو خیلیها در نظر میگیرن حتی آدمای عادی . از روسای جمهور ایران خاتمی کسی بود که خیلی این چیزا رو رعایت میکرد و شاید همین مسائل باعث کاریزماتیک شدن خاتمی شد . به نظرم روحانی هم کسیه که این قضیه رو رعایت میکنه و این به نظر من خیلی خوبه .

mino یکشنبه 7 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 10:22 ب.ظ http://mino-lovely.blogfa.com

تو باید سیاستمدار میشدی
خیلی تو امور سیاسی هستی

طراوت دوشنبه 8 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 11:29 ب.ظ

واقعا جالب بود

تانزانیا سه‌شنبه 9 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 09:56 ب.ظ http://tanzania.blogfa.com/

چقد جالب.به ظریف و روحانی میاد که این رفتارو رو از قبل طراحی و اجرا کنن.کارشون درسته:)

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد